Gasolkaminer

Bluegaz Gasolkamin

Fixa snabb värme med Bluegaz BG43! Bluegaz BG43 är en praktisk gasolkamin som ger dig allt du behöver för att hålla dig varm under kyligare stunder. Om du använder en 11 kg:s gasolflaska och har en normal förbrukning av gasol får du hela 55-60 timmar av härlig värme innan du behöver byta flaska. Totaleffekten på 4200 W fördelat på 3 olika lägen gör också det lätt för dig att hitta din absoluta favorit-temperatur.

Bluegaz BG43 kan du placera på alla möjliga ställen så länge där finns bra möjlighet till ventilation. Exempel på utrymmen är t.ex. ditt uterum, vardagsrum, sovrum, terrass med mera. BG43 inkluderar även en C02-vakt (dvs. ett s.k. Oxygen Depletion System) som automatiskt stänger av gasolen om koldioxidhalten i rummet blir för hög (> 1.5%) – detta gäller även om “pilotlågan” skulle slockna. Gasolkaminen har dessutom keramiska element av japansk kvalitet vilket ger kaminen extra bra livslängd.

Bluegaz Gasolkamin

Bli varm på stört med Bluegaz BG64! Bluegaz BG64 gasolkamin är en kraftfull och multifunktionell gasolkamin med en elektrisk värmefläkt som hjälper till att sprida värmen jämnt i rummet samt ger extra värme. BG64 gasolkamin ger dig flera möjligheter att hitta den perfekta temperaturen då både gasolen och den elektriska fläkten erbjuder vars tre olika lägen med en effekt upp till 4200W respektive 2000W.

Du kan till exempel köra enbart gasolvärme, enbart elvärme eller kombinera båda för extra kyliga stunder. Vi rekommenderar dock inte att man har igång både gasolvärmen och elvärmen under en alltför lång period. Elfläkten kan också användas för enbart ventilation när du ställer in den på första läget (20 W). Testa olika varianter och se vad som passar dig bäst!

Bluegaz BG64 kan placeras i alla utrymmen som har bra ventilationsmöjligheter såsom t.ex. uterummet, tv-rummet, altanen med mera. Gasolkaminen har också utrustats med en CO2-vakt (ett s.k. Oxygen Depletion System) som stänger av gasolen automatiskt om koldioxidhalten i rummet skulle bli för hög (> 1.5%) – detta gäller även om “pilotlågan” skulle slockna. Dessutom är de keramiska elementen av japansk kvalitet vilket ger bättre livslängd. BG64 är gasolkaminen som möter alla dina behov!

Gasolkamin Provence mattsvart

Provence är en högkvalitativ gasolkamin tillverkad i en kombination av gjuten aluminium och plåt och som ger en härlig levande eld känsla. Tveklöst den mest exklusiva gasolkamin som finns på marknaden.